Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Achtergrond Zerobase - The Story
Buitenreclame
Column
Commissie Bouw bijlage
Commissie Bouw rapport
DAB+
In gesprek met
Luistercijfers
Luistercijfers landelijk
Medianieuws
Op bezoek bij
Podcast
Radiowereld in de pers
Shownieuws
Uitspraken over frequenties feb 2002
Uitspraken rechtspraak juli 2002
Zerobase
Zerobase Columns
Zerobase kranten archief 2001 tot 2003
Zerobase nieuws
Zerobase rapport feb 2001

Radio.NL overgenomen door NederlandFM

Radio.NL gaat vanaf vandaag verder als RadioWereld.NL, de naam waar het ruim 25 jaar geleden mee begon. De domeinnaam stond al enkele jaren te koop, maar is nu voor een onbekend bedrag overgenomen door NederlandFM.

“We blijven gewoon het laatste medianieuws brengen”, aldus hoofdredacteur en eigenaar Martin Slijper.

De naam Radio.NL mocht pas in 2001 in gebruik worden genomen, nadat de Stichting Internet Domeinnamen Nederland (SIDN) dit had goedgekeurd. De domeinnaam Radio.NL is overgenomen door radioportal Nederland.FM. “Wij zijn erg blij met de domeinnaam Radio.NL. De bedoeling is dat er binnenkort een breed aanbod aan Nederlandse radiostations op te beluisteren is,” aldus directeur Jim Souren van Nederland.FM.

“De naamswijziging is het startsein voor een grootschalige modernisering van de website, die momenteel nogal wat technische beperkingen heeft”, legt Slijper uit. “In eerste instantie verandert alleen ons adres, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een geheel nieuwe site. Deze gaat waarschijnlijk na de zomer de lucht in.”
Spreekbuis: 13 augustus 2021